Du fokuserar på kärnverksamheten

Åtagande

 
Vi sköter test medan du fokuserar på kärnverksamheten

Teståtagande, det vill säga test som tjänst, vänder sig till dig som har höga krav på kvalitet i dina IT-leveranser. Effekten av teståtagande är snabbare time-to-market, bättre kvalitet på produktionssättningar samt konkret avlastning av kärnverksamheten – dina medarbetare kan fokusera på att utveckla affären.

 

Trygga leveranser

Vi bygger vår leverans så att den är personoberoende och vi följer upp såväl förbättrad kvalitet som ökad effektivitet med relevanta nyckeltal. Vi är vana vid att arbeta med outsourcade eller multi-sourcade it-leveranser och hjälper er med hela testkedjan från systemintegrationstest till acceptanstest. Vi säkerställer att helheten fungerar tillsammans.

Konsultbolag1 är specialister på kravhantering och test och agerar oberoende av andra leverantörer. Med bra struktur och konsekvent arbetssätt har vi lärt oss hur vi gör dig som kund mer lönsam.

 

Flexibla lösningar anpassade för dig

Teståtagande hjälper dig som vill bevara flexibilitet i volym och kostnad. Det innebär att vi i dialog med dig som kund definierar hur testarbetet ska utföras så att det blir den bästa lösningen för dig. Genom att ha åtagandet placerat hos oss skapar du även möjlighet att utnyttja dina lokaler till kärnverksamheten.

Dela

FRÅN BLOGGEN

Intervju med Katja Simonsson

Medarbetare

Läs mer

Nästan rätt kan vara good enough!

Artikelbanken Redefining Quality

Läs mer